Ukemeny 8/2019 – Hva skal vi ha til middag

av Cecilie
melanzane alla parmigiana

I den kommende uken er det vinterferie i store deler av landet. Noen reiser på fjellet, andre benytter anledningen til en utenlandstur, og atter andre nyter godt av en litt stillere hverdag. For det er overraskende få som skal reise bort før det blir stillere i byen. På jobben blir det litt færre telefoner, møter og mailer. På veiene er det litt færre biler. Og hjemme blir det litt roligere uten fritidsaktiviteter. Så uansett om man har ferie eller ei, så blir denne uken i februar et lite pusterom. Men mat må man jo ha åkke som – og heldigvis sier jeg. Og kanskje den ekstra tiden eller roen man får kan brukes til å lage litt ekstra god mat? Her kommer i hvert fall mitt forslag til middager i uken som kommer.

 

Mandag
Melanzane alla parmigiana – auberginegrateng og grønn salat

Tirsdag
Skrei med chorizo og sellerimos

Onsdag
Koteletter med tomat og vin

Torsdag
Salciccia med paprika og  grønn salat

Fredag
Kyllinggyoza med kål

Lørdag
Bouillabaisse og fint surdeigsbrød

Søndag
Oksehaleragú med pasta og grønn salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.