Ukemeny 51/2020

av Cecilie
Spagetti med blåskjell

Så går vi inn i den siste ordinære uken før julehøytiden senker seg over oss. Det som skal gjøres, bør i stor grad gjøres denne uken. De siste gavene kjøpes inn og evt. sendes med posten. Kaker skal bakes og annen søt- og saltmat lages i stand. Julestre skal kjøpes inn og sølvtøy pusses, ja listen er nesten uendelig lang. Da kan det kanskje passe med noen middager som ikke krever for mye tid på kjøkkenet. Derfor har jeg laget en ukemeny med raske middager. Ha en flott førjulsuke, og husk å puste med magen, sett deg ned og hør på litt julemusikk og kos deg med en julekake innimellom også.

Nå er definitivt også tiden for å spise opp mat du har i fryseren. I forbindelse med julen blir ofte fryseren fylt opp med all julematen, og da er det greit å ha spist den litt tom først. Dessuten er det jo tidsbesparende å bare varme opp middagsrester som allerde er laget.

 

Mandag
Rød linsesuppe med tomater

Tirsdag
Ovnsbakt ørret med grønnsaker

Onsdag
Spagetti med skinke og parmesansaus og grønn salat

Torsdag
Rask fiskesuppe

Fredag
Fredagspizza og grønn salat

Lørdag
Spagetti med blåskjell

Søndag
Fersk kjøttsuppe 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.