Ukemeny 50/2020

av Cecilie
Tomat og bønnesuppe

Tenk at det bare er to uker igjen til jul! Her i huset er juleforberedelsene nå godt i gang. Jeg har et excel-ark som jeg tar frem hvert år. Der er alle oppgaver som må gjøres før jul skrevet opp og fordelt utover hele julemåneden. Så altså, en dag baker jeg kaker, en dag pusser jeg sølvtøy, en tredje dag – julegaver og så videre. Jeg synes det er deilig å spre oppgavene utover, for da blir det ikke så stressete på slutten, og jeg er sikker på at jeg ikke glemmer noe.

Men innimellom alle juleaktivitetene så må vi jo spise også, og da er det veldig greit å ha en plan.  Nedenfor finner du syv middagsforslag til uken som kommer. Ha en flott førjulstid!

 

Mandag
Tomat og bønnesuppe
Salat med brun ris og grønne grønnsaker

Tirsdag
Nudelsalat med laks

Onsdag
Indisk kylling curry

Torsdag
Shepherd’s pie og grønn salat

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Spaghetti vongole og grønn salat

Søndag
Koteletter med tomat og vin

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.