Ukemeny 49/2020

av Cecilie
Siebiff med løk

Tenk at det er første søndag i advent i dag. Vi har tent adventslys og i vinduet henger adventsstjernen og lyser. Normalt ville jeg være godt i gang med juleforberedelsene og kjent en herlig kribling av glede og forventning til den søte førjulstiden. Men i år kjenner jeg absolutt ingen ting. Det er kanskje dette rare året som gjør det. Vanligvis har jeg stor glede av å gå gjennom byen og se på juleutstillingene, høre julemusikk i butikkene og glede meg til å gå i teateret og se en juleforestilling, treffe venner til førjulskos og mye mer. Alt dette er jo mer eller mindre borte i år. Nettbutikkene spiller verken julemusikk eller har flotte vindusutstillinger og teater er bare et svakt minne. Men det blir jo jul i år også og forberedelsene må jo gjøres, for jeg ønsker meg virkelig en flott jul.

Men midt i julebaksten og alt det andre må man jo ha mat. Nedenfor har jeg satt sammen en ukemeny helt uten julestemning. Jeg håper allikevel at du kan finne noe som frister og inspirerer. På tirsdag begynner julemåneden, og da lover jeg å bli litt mer julete – i hvert fall på Instagram, så følg meg gjerne der hvis du ikke allerede gjør dt. Ha en flott adventsuke i alle fall.

 

Mandag
Misosuppe med nudler, grønnsaker og egg

Tirsdag
Seibiff med løk

Onsdag
Spaghetti amaciciana
og grønn salat

Torsdag
Grønne pannekaker med kylling og paprika

Fredag
Fredagspizza og grønn salat

Lørdag
Stekt smørflyndre med brunet smør

Søndag
Biff stroganoff

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.