Denne uken har jeg valgt å lage en litt annerledes ukemeny.Hele menyen består av supper, men jeg tør fortsatt si at det er en variert meny. Suppe er en herlig rett å servere på denne tiden av året. Jeg synes det er aldeles herlig å sett meg ned med en bolle rykende varm suppe når dagene begynner å bli skikkelig kalde. Ofte er supper også raske å lage, noe som selvsagt heller ikke er noe minus.Supper er også en fin fin måte å bruke opp rester på. Slappe grønnsaker kan kokes og blendes med en stavmixer og kjøtt-, fisk- eller kyllingrester er et fint å ha i suppen selv om det ikke er så mye. Litt rekker lang i en suppe.
Og til slutt – det finnes utrolig mange supper, så det er lett å variere selv om vi kun snakker suppe.
Mandag
Blomkål og kikertsuppe
Tirsdag
Tomatisert fiskesuppe
Onsdag
Red curry kylling og nudelsuppe
Torsdag
Grønn suppe
Fredag
Fransk løksuppe
Lørdag
Krabbesuppe
Søndag
Fersk kjøttsuppe
Det er deilig med brød ved siden av suppen. Her har du tre varianter.
Grissin med salt og rosmarin
Eltefri focaccia med soltørkede tomater
Fint surdeigsbrød