Ukemeny 46/2023

av Cecilie
Franske løksuppe

Denne uken har jeg valgt å lage en litt annerledes ukemeny.Hele menyen består av supper, men jeg tør fortsatt si at det er en variert meny. Suppe er en herlig rett å servere på denne tiden av året. Jeg synes det er aldeles herlig å sett meg ned med en bolle rykende varm suppe når dagene begynner å bli skikkelig kalde. Ofte er supper også raske å lage, noe som selvsagt heller ikke er noe minus.Supper er også en fin fin måte å bruke opp rester på. Slappe grønnsaker kan kokes og blendes med en stavmixer og kjøtt-, fisk- eller kyllingrester er et fint å ha i suppen selv om det ikke er så mye. Litt rekker lang i en suppe.

Og til slutt – det finnes utrolig mange supper, så det er lett å variere selv om vi kun snakker suppe.

 

Mandag
Blomkål og kikertsuppe

Tirsdag
Tomatisert fiskesuppe

Onsdag
Red curry kylling og nudelsuppe

Torsdag
Grønn suppe

Fredag
Fransk løksuppe

Lørdag
Krabbesuppe

Søndag
Fersk kjøttsuppe

 

Det er deilig med brød ved siden av suppen. Her har du tre varianter.

Grissin med salt og rosmarin
Eltefri focaccia med soltørkede tomater
Fint surdeigsbrød

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.