Ukemeny 44/2021

av Cecilie
Kyllingfrikasse

For en deilig helg det har vært. Etter noen hektiske uker har denne helgen vært stille og rolig. Jeg har fått slappet skikkelig av, gjort unna noen ting jeg skulle ha gjort lenge og kost meg med litt pusling i huset av forskjellige slag. Av og til er det rett og slett deilig å ikke ha noe på programmet – bare fri til å gjøre det som faller en inn. Men nå står en ny uke for døren og den er allerede fylt opp med planer. Da er det greit å ha planer for middagene klare også. Det synes jeg sparer meg for mye stress og kaving i hverdagen.

Nedenfor finner du forslag til en ukemeny som jeg håper kan friste og inspirere deg til noen gode måltider. Ha en strålende uke, og vel bekomme.

 

Mandag
Grønnsaksgrateng med makaroni og grønn salat

Tirsdag
Panert flyndre

Onsdag
Spagetti med svartkål og bacon og grønn salat

Torsdag
Fylte paprikaer og grønn salat

Fredag
Fisketaco med lyr

Lørdag
Lammebiff sous vide

Søndag
Kyllingfrikassé

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.