Så er det tilbake til striskjorta – i hvert fall for min del. I sommer har det blitt løsere planer, mer improvisasjon og en del restaurantbesøk. Det er fint når det er ferie, men nå er det altså slutt og tilbake til hverdagen. Da er det greit med litt struktur og orden i hverdagen igjen. En viktig del av strukturen i hverdagen blir tatt vare på av en ukemeny. Den gir forutsigbarhet og det er deilig å stille seg det evige spørsmålet hver dag. Spørsmålet? Hva skal vi ha til middag? Selvfølgelig. Her kommer mitt forslag til en middagsplan for den kommende uken. La deg gjerne inspirere. Vel bekomme!
Mandag
Quinoafylte paprikaer og grønn salat
Tirsdag
Salat med sardiner og poteter
Onsdag
Spaghetti alla puttanesca og grønn salat
Torsdag
Satay med peanøttdip
Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat
Lørdag
Bouillabaisse
Søndag
Kylling med sitron og kapers