Ukemeny 31/2021

av Cecilie
Oppskrift rekegryte med indisk smak

Ny uke og nye muligheter står for døren. I dag slutter nok ferien for mange, og da er det jo tilbake til hverdagen og rutinene. Jeg starter i ny jobb, og det er jo selvsagt veldig spennende. Gleder meg veldig, men vet samtidig at det blir mye nytt å sette meg inn i og forholde meg til. Da er det i hvert fall greit at middagsplanene er klare, så slipper jeg å tenke mer på det. Nedenfor har jeg satt opp en en deilig og fortsatt sommerlig ukemeny.  La deg inspirere, så slipper du også å tenke for mye på middagsplaner utover i uken. Det er så deilig. LHa en strålende sommeruke, om det fortsatt er ferie eller jobb som gjelder for deg. Vel bekomme!

 

Mandag
Pastasalat med middelhavssmaker

Tirsdag
Rekegryte med indisk smak

Onsdag
Kyllingsatay med nudelsalat

Torsdag
Spagetti med krabbe og grønn salat

Fredag
Pizza med biff og paprika og grønn salat

Lørdag
Gratinerte knivskjell

Søndag
Stekt makrell med rømmesaus

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.