Ukemeny 29/2020

av Cecilie
Spagetti carbonara

Normalt ville vi vært på ferie i Italia på denne tiden, men fordi ting er som de er blir det Norgesferie i år. Det er ikke noe galt med det. Jeg gleder meg til å oppdage nye deler av landet og det viktigste er jo tross alt å kose seg sammen med familien og gjøre noe annet enn den travle hverdagen. Men alt dette forhindrer meg ikke i å drømme meg bort til gourmetlandet Italia. Jeg kan i hvert fall reise på kjøkkenet og tallerkenen. Derfor har jeg laget en helt italiensk ukemeny denne gangen. Ha en fin sommeruke og Buon appetito!

 

Mandag
Egg i skjærsilden

Tirsdag
Saltimbocca med kylling og byggrynsalat

Onsdag
Melanzane alla parmigiana og grønn salat

Torsdag
Spagetti carbonara og grønn salat

Fredag
Pizza med ansjos og paprika og grønn salat

Lørdag
Risotto med blåskjell og grønn salat

Søndag
Scaloppine milanese

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.