Ukemeny 29/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Egg i skjærsilden

Juli er måneden for å ta det litt med ro. Alt trenger kanskje ikke være så planlagt som resten av året. Det er jo deilig å kunne ta ting litt på sparket. Allikevel liker jeg å ha en litt løselig plan. Litt kjøtt og fisk i kjøleskapet eller fryseren og masse grønnsaker. Så kan det kombineres som man vil. Blir det ingen middag en dag, kan jo kjøttet eller fisken venten noen dager til i fryseren.   Vil du allikevel planlegge, så finner du kanskje litt inspirasjon i forslagene nedenfor. Ha en flott sommeruke, og vel bekomme!

 

Mandag
Grønnsakswok med spagetti

Tirsdag
Ovnsbakt ørret med grønnsaker

Onsdag
Egg i skjærsilden og grønn salat

Torsdag
Grillet svinefilet med asiatiske smaker og thaimarinerte grønnsaker

Fredag
Pizza Margherita og grønn salat

Lørdag
Spareribes og coleslaw

Søndag
Grillet fjellørret, nypoteter og agurksalat

 

Her kan du lese mer om menyplanlegging, dersom du har tid og lyst til det.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.