Juli er måneden for å ta det litt med ro. Alt trenger kanskje ikke være så planlagt som resten av året. Det er jo deilig å kunne ta ting litt på sparket. Allikevel liker jeg å ha en litt løselig plan. Litt kjøtt og fisk i kjøleskapet eller fryseren og masse grønnsaker. Så kan det kombineres som man vil. Blir det ingen middag en dag, kan jo kjøttet eller fisken venten noen dager til i fryseren. Vil du allikevel planlegge, så finner du kanskje litt inspirasjon i forslagene nedenfor. Ha en flott sommeruke, og vel bekomme!
Mandag
Grønnsakswok med spagetti
Tirsdag
Ovnsbakt ørret med grønnsaker
Onsdag
Egg i skjærsilden og grønn salat
Torsdag
Grillet svinefilet med asiatiske smaker og thaimarinerte grønnsaker
Fredag
Pizza Margherita og grønn salat
Lørdag
Spareribes og coleslaw
Søndag
Grillet fjellørret, nypoteter og agurksalat
Her kan du lese mer om menyplanlegging, dersom du har tid og lyst til det.