Ukemeny 22/2020

av Cecilie
Thaimarinerte grønnsaker

Ettersom årstidene forandrer seg, forandrer også min apetitt på forskjellige matvarer. Om høsten er det rotgrønnsaker og lammekjøtt. I desember er det julemat og når januar kommer er jeg klar for mer fisk og grønnsaker. Og sånn går det gjennom året, hvert år omtrent den samme syklusen. Og nå i mai er det mere friske grønsaker og fisk som frister mest. Derfor finner du mye av det i ukemenyen denne gangen.  La deg frist til å prøve noe nytt denne uken!

 

Mandag
Pasta med pesto, bønner og poteter

Tirsdag
Sommersalat med makrell og eltefri focaccia

Onsdag
Kyllingkjøttboller med glassnudler

Torsdag
Empanadas med kjøtt og paprika og grønn salat

Fredag
Pizza med ansjos og paprika og grønn salat

Lørdag
Ravioli med brennesle
Rabarbrasmuldrepai med krem

Søndag
Grillet svinefilet med asiatiske smaker og thaimarinerte grønnsaker

2 kommentarer

Torgeir 24. mai 2020 - 22:38

Ukemenyen er en matopplevelse i seg selv. Ønsker hele familien en fin uke!

Reply
Cecilie 25. mai 2020 - 16:36

Tusen takk Torgeir, ønsker dere også en god uke 🙂

Reply

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.