Ukemeny 21/2020

av Cecilie
Piggvar med persilleolje og sitron

Da har vi en kort arbeidsuke foran oss. Mange benytter nok anledningen til å ta fri på fredagen og lage seg en fin langhelg ut av kristihimmelfartshelgen. Sånn blir det i hvert fall her hjemme, om ikke noe spesielt skulle dukke opp på jobben da. Fri eller ikke, været ser i hvert fall ut til å bli litt finere og mer årstidsriktig. Det feirer jeg her på bloggen med litt lettere mat. Mye sjømat og grønnsaker gjør godt i kroppen. Jeg håper du lar deg inspirere og lager noe godt. Ha en flott uke og vel bekomme.

 

Mandag
Tomatpai og grønn salat

Tirsdag
Rekegryte med indisk smak

Onsdag
Spagetti med kjøttboller og grønn salat

Torsdag
Posjert kyllingbryst med estragonsaus

Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat

Lørdag
Risotto med blåskjell

Søndag
Piggvar med persilleolje og sitron

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.