Ukemeny 21/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Grillet makrell og dillstuede poteter

17. mai er over, og foran oss har vi noe så uvanlig som en hel arbeidsuke i mai. Men det skal nok gå bra. Kveldene blir stadig lengre og gjør at det er lettere å få noe ut av dagen også etter jobb og middag. Det er definitivt en herlig tid vi har foran oss nå.

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg har det sånn at lysten på forskjellige råvarer endrer seg med årstidene. Nå har jeg lyst på alt som er grønt og kommer opp av jorden. Gjerne i hagen, men da blir det ganske begrenset, så det er flott med det som er å få i butikkene også. Jeg håper du får en flott uke og at du riktig koser deg med alle de nye grønnsakene som kommer i butikken nå; aparges, nykål, nypoteter, rabarbra, salater og urter. Riktig fråtser håper jeg du gjør. Ha en flott uke og så håper jeg du finner noe som kan friste deg i menyen nedenfor.

 

Mandag
Sesamnudler med nykål

Tirsdag
Tomatisert fiskesuppe og godt brød

Onsdag
Spagetti med skinke og parmesansaus og tomatsalat

Torsdag
Pitabrød fylt med lam

Fredag
Pizza med ansjos og paprika og grønn salat

Lørdag
Grillet makrell med dillstuede poteter

Søndag
Svinebiff med fløtesaus
Is og jordbær

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.