Ukemeny 19/2020

av Cecilie
Red curry kylling og nudelsuppe

Etter en deilig langhelg står en hel og blank uke for døren. Jeg merker at den entusiasmen jeg følte for å lage god, variert, ny og spennende mat til hele familien to ganger om dagen har dabbet av. To ganger og ikke tre fordi frokosten går sånn nogenlunde av seg selv uansett. Da går vi stort sett på autopilot uansett. Til de to andre måltidene går det nå flere ting på repeat og inspirasjonen litt vanskeligere å finne. Men det endrer jo ikke på det faktum at vi må ha mat tre ganger om dagen. Jeg har inntrykk av at det er flere som har det på denne måten. Dersom du har det sånn, så håper jeg du kan finne noe inspirasjon i menyen nedenfor. Uansett, så ønsker jeg deg en god uke og sier vel bekomme!

 

Mandag
Pai med spinat og chevre og grønn salat

Tirsdag
Salat med sardiner og poteter

Ondsdag
Sesamnudler med nykål

Torsdag
Red curry kylling og nudelsuppe

Fredag
Hvit pizza med potet og røkelaks og grønn salat

Lørdag
Gratinert pasta bolognese

Søndag
Panert kalveschnitzel – scaloppine milanese

2 kommentarer

Åse 7. mai 2020 - 15:00

Hei! Jeg fant denne bloggen nå tilfeldigvis da jeg googlet hva kinesisk matvin er – Og for et funn ! Her er det jo kjempemye godt! Skal la meg inspirere her fremover 🙂 Det blir ikke noe nytt og spennende hver dag i disse tider, men noen ganger i uken blir det i hvert fall noe nytt.

Reply
Cecilie 13. mai 2020 - 13:28

Hei Åse, så hyggelig at du liker bloggen min. Det er veldig gøy med sånne positive tilbakemeldinger.
hilsen Cecilie

Reply

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.