Ukemeny 18/2020

av Cecilie
Panert flyndre

For en herlig uke vi har lagt bak oss. Solen har skint, og det har nesten vært sommertemperaturer. Naturen har eksplodert i grønt og fuglene synger i vilden sky. Det er riktig så deilig nå. De første rabarbrastilkene er snart klare til å høstes og de første norske aspargesene på vei ut i butikkene nå, så nå er det definitivt vår. Så kos deg i vårværet med de du har rundt deg. Ta gjerne en telefon til noen det er lenge siden du har snakket med og unn deg litt ekstra godt på tallerkenen. Ha en strålende uke og vel bekomme.

 

Mandag
Neslepai med bacon

Tirsdag
Gratinert pasta med torsk og grønn salat

Onsdag
Tacosuppe

Torsdag
Panert flyndre

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Risotto med asparges og reker

Søndag
Posjert kylling med estragonsaus

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.