Ukemeny 17/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Spaghetti alla puttanesca

Påskeferien nærmer seg slutten og hverdagen står for døren. Mange har kanskje kost seg med ekstra god mat i påsken. Det har i hvert fall jeg, og da synes jeg det er godt å komme tilbake til vanlig og hverdagslig mat igjen. Nedenfor finner du en slik middagsplan. Her er det pytt i panne for å bruke opp resten av påskelammet, og så er det fiskegrateng, pasta, wok og en risotto som skriker vår på lørdagskvelden. Dersom du har lyst til å bruke litt ekstra tid til å kutte grønnsaker, kan du slå til med vårruller på søndagen. Det er så utrolig godt. Håper du finner noe som kan inspirere. Ha en flott uke og vel bekomme!

 

Mandag
Pytt i panne

Tirsdag
Spaghetti alla puttanesca og grønn salat

Onsdag
Fiskegrateng og revne gulrøtter

Torsdag
Kyllingwok med bønner og sopp

Fredag
Fredagspizza og grønn salat

Lørdag
Lysing med grønn risotto

Søndag
Crispy vårruller med kjøtt

 

Dersom du har lyst til å lage din egen ukemeny kan du lese mer om det.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.