Hva skal vi ha til middag – ukemeny 11/2018

av Cecilie
Oppskrift asiatiske fiskekaker

Hva skal vi ha til middag? Det evige spørsmålet som aldri blir borte. Det må besvares hver dag. Noen har et stort repertoar, andre har et lite, noen prøver ofte nye ting, andre nesten aldri. Men uansett, må man ta stilling til dette lille spørsmålet hver dag og ikke bare ta stilling til det. Man må også handle inn og lage maten.  Riktignok kan man kjøpe seg bort fra et eller flere av disse handlingene, men sjelden alle. Og ved å overlate noe til andre får man selvfølgelig mindre valgfrihet og kontroll. Derfor liker jeg best å planlegge, handle inn og lage maten selv. Da får jeg akkurat det jeg vil, laget på den måten jeg ønsker med de råvarene jeg selv har valgt ut. Men så er jo jeg en matnerd også, så jeg har full forståelse for at andre velger andre løsninger. Ønsker du også å lage maten din selv kan jeg i hvert fall gi deg litt inspirasjon på veien. Ha en strålende uke og vel bekomme. Håper du får noen gode måltider.

 

Mandag
Dobbeltbakte poteter og blandet salat

Tirsdag
Spagetti med reker og sitron

Onsdag
Ovnsbakt blomkål med urter
Svinebiff med fløtesaus

Torsdag
Asiatiske fiskekaker med pak choi og ris

Fredag
Pizza capircciosa og ruccola

Lørdag
Piggvar med persilleolje og sitron, kokte poteter og grønn salat

Søndag
Cannelloni med kjøtt og blandet salat
Tilslørte bondepiker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.