Hva skal vi ha til middag – ukemeny 4/2018

av Cecilie
Oksehaleragu med pasta

Vet du at mye av sjømaten er best på denne tiden av året? Derfor har jeg lagt inn tre sjømatmiddager denne uken. Ellers har jeg som vanlig fylt på med både kjøtt og fugl og masse grønnsaker, så her skulle det være noe for enhver smak. Jeg håper du finner noe som kan inspirere deg til å lage noen gode middager. Prøv gjerne noe nytt. Jeg leste i avisen i dag at det å prøve nye ting er med på å trene hjernen, så ved å lage noe nytt får du gleden av nye smaker samtidig som hjernen holdes i trim. Det er jo ikke dårlig. Ha en strålende uke, og vel bekomme.

 

Mandag
Grønn suppe med focaccia

Tirsdag
Torsk med sitronsaus og persillepoteter og kokte grønnsaker

Onsdag
Kylling med cashewnøtter og ris

Torsdag
Laks med urter og grønnsaker i pakke

Fredag
Hvit voksenpizza med blåmuggost og grønn salat

Lørdag
Thailandsk gulrot og squashsalat
Pepperkrabbe som i Singapore
 

Søndag
Oksehaleragú og pasta og grønn salat
Tilslørte bondepiker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.