Vet du at mye av sjømaten er best på denne tiden av året? Derfor har jeg lagt inn tre sjømatmiddager denne uken. Ellers har jeg som vanlig fylt på med både kjøtt og fugl og masse grønnsaker, så her skulle det være noe for enhver smak. Jeg håper du finner noe som kan inspirere deg til å lage noen gode middager. Prøv gjerne noe nytt. Jeg leste i avisen i dag at det å prøve nye ting er med på å trene hjernen, så ved å lage noe nytt får du gleden av nye smaker samtidig som hjernen holdes i trim. Det er jo ikke dårlig. Ha en strålende uke, og vel bekomme.
Mandag
Grønn suppe med focaccia
Tirsdag
Torsk med sitronsaus og persillepoteter og kokte grønnsaker
Onsdag
Kylling med cashewnøtter og ris
Torsdag
Laks med urter og grønnsaker i pakke
Fredag
Hvit voksenpizza med blåmuggost og grønn salat
Lørdag
Thailandsk gulrot og squashsalat
Pepperkrabbe som i Singapore
Søndag
Oksehaleragú og pasta og grønn salat
Tilslørte bondepiker