Hva skal vi ha til middag – ukemeny 3/2019

av Cecilie
Skrei med puylinser

Er du klar for en ny uke nå? Det er jeg. Det meste er nå klart til uken som kommer. Maten er planlagt og kjøpt inn, kalenderen sjekket og huset er sånn nogen lunde i orden. Da kan neste uke bare komme.  Jeg har funnet ut at det å planlegge ukens middager og handle inn er en virkelig god hjelp til å redusere stresset i hverdagen. Ved å planlegge slipper jeg å lure på hva jeg skal lage og det jeg trenger er allerede i huset. Dersom du vil komme i gang med menyplanlegging, kan du ta utgangspunkt i mitt forslag nedenfor, og tilpasse det dine behov. Ha en strålende uke og vel bekomme!

Nå er skreisesongen i gang, så på lørdagen foreslår jeg derfor et skikkelig godt skreimåltid. Får du ikke tak i skrei, kan du selvsagt bytte den ut med vanlig torsk.

Jeg har skrevet et blogginnlegg om hvordan lage en ukemeny. Les den gjerne dersom du synes det er litt tungt å lage din egen ukemeny.

 

Mandag
Colcannon med savoykål og purre 

Tirsdag
Pekingsuppe

Onsdag
Svenske kjøttboller med fløtesaus, poteter og brokkoli

Torsdag
Laks med urter og grønnsaker i pakke

Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat

Lørdag
Skrei med puylinser

Søndag
Skinkestek og ovnsbakt rosenkål med valnøtter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.