Her har jeg laget en ny ukemeny. Som vanlig består den av både kjøtt, fisk, fugl og masse grønnsaker. Jeg tror fast og bestemt at kjernen i et sunt kosthold er et variert kosthold. Et annet godt prinsipp for et godt kosthold er uttalt av den kjente amerikanske NY Times journalisten Michael Pollan. Han sier følgende:
Eat food, not too much and mostly plants
Følger man dette, tror jeg man har kommet et langt stykke på veien til et sunt kosthold. Og det å planlegge flere middager fremover, tror jeg er med på å sikre at akkurat det skjer. Da er det lettere å sikre at det blir nok fiskemåltider og grønnsaker til hvert måltid.
Mandag
Pasta med pesto, bønner og tomater og tomatsalat
Tirsdag
Fiskegrateng med poteter og grønn salat
Onsdag
Kylling med cashewnøtter
Torsdag
Stekt uerfilet med grønnsaker i pitabrød
Fredag
Biff med bearnaise og pommes frittes og grønn salat
Lørdag
Pizza med biff og paprika og ruccolasalat
Søndag
Kylling i sursøt saus
Appelsin og jordbærsalat med mynte