Hva skal vi ha til middag – ukemeny 14/2018

av Cecilie
Bratwurst med potetstappe og sennepspoteter

Da nærmer påsken seg slutten og snart må vi alle returnere til hverdagen. Det er forresten ikke så ille med hverdagen heller. Akkurat nå er jeg opptatt av at vi skriver april og snøen smelter unna. April er på mange måter min favorittmåned. Endelig slipper vinteren taket, dagene blir lengre og lysere og jeg kan våkne til fuglekvitter. Med april kommer også ønsket om mer vårlig mat. For meg betyr det mer grønt. Grønne salater, grønne grønnsaker og masse urter. Riktignok er hagen fortsatt dekket med snø, så egenprodusert er ikke aktuelt på ennå en god stund. Men heldigvis er det masse å få kjøpt i butikkene. Jeg liker veldig godt å oppsøke innvandrerbutikkene og kjøpe inn store buketter med persille, estragon og mynte. Dette har jeg stort sett alltid tilgjengelig og bruker rikelig av det. Det gir vårstemning på tallerkenen for min del. Ha en strålende apriluke og vel bekomme!

 

Mandag
Byggrynsalat med lam og urter

Tirsdag
Grønnsakswok med spagetti

Onsdag
Rask fiskesuppe

Torsdag
Pølser med potetstappe og sennepsbønner

Fredag
Hvit voksenpizza med blåmuggost og grønn salat

Lørdag
Lysing med grønn risotto

Søndag
Stekt andebryst med solbærsaus

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.