Ettersom årstidene forandrer seg, forandrer også min apetitt på forskjellige matvarer. Om høsten er det rotgrønnsaker og lammekjøtt. I desember er det julemat og når januar kommer er jeg klar for mer fisk og grønnsaker. Og sånn går det gjennom året, hvert år omtrent den samme syklusen. Og nå i mai er det mere friske grønsaker og fisk som frister mest. Derfor finner du mye av det i ukemenyen denne gangen. La deg frist til å prøve noe nytt denne uken!
Mandag
Pasta med pesto, bønner og poteter
Tirsdag
Sommersalat med makrell og eltefri focaccia
Onsdag
Kyllingkjøttboller med glassnudler
Torsdag
Empanadas med kjøtt og paprika og grønn salat
Fredag
Pizza med ansjos og paprika og grønn salat
Lørdag
Ravioli med brennesle
Rabarbrasmuldrepai med krem
Søndag
Grillet svinefilet med asiatiske smaker og thaimarinerte grønnsaker
2 kommentarer
Ukemenyen er en matopplevelse i seg selv. Ønsker hele familien en fin uke!
Tusen takk Torgeir, ønsker dere også en god uke 🙂