Det begynner å nærme seg nå, og jeg har så vidt sluppet julematen til, selv om jeg prøver å bruke den på en litt annen måte. Som med en medistergryte med brokkoli, vårløk og soya. Jeg synes en asiatisk vri passer godt til medisterpølsene. Ellers er det lite julemat å finne på min ukemeny. Jeg vil heller glede meg over julematen på julekvelden enn nå i adventstiden. Dessuten blir det nok kjøttmat og søtsaker i julen, så jeg trenger ikke å spise meg opp til da. Jeg håper du finner noe som frister og inspirerer til gode, litt lette middager i denne førjulstiden.
Mandag
Vegetarisk shepherd’s pie og grønn salat
Tirsdag
Medistergryte med vårløk, brokkoli og soya
Onsdag
Gratinert pasta med torsk og grønn salat
Torsdag
Søtpotetsuppe
Fredag
Poké bowl
Lørdag
Steinsopprisotto
Søndag
Kyllinglår med urter