Påskeferien nærmer seg slutten og hverdagen står for døren. Mange har kanskje kost seg med ekstra god mat i påsken. Det har i hvert fall jeg, og da synes jeg det er godt å komme tilbake til vanlig og hverdagslig mat igjen. Nedenfor finner du en slik middagsplan. Her er det pytt i panne for å bruke opp resten av påskelammet, og så er det fiskegrateng, pasta, wok og en risotto som skriker vår på lørdagskvelden. Dersom du har lyst til å bruke litt ekstra tid til å kutte grønnsaker, kan du slå til med vårruller på søndagen. Det er så utrolig godt. Håper du finner noe som kan inspirere. Ha en flott uke og vel bekomme!
Mandag
Pytt i panne
Tirsdag
Spaghetti alla puttanesca og grønn salat
Onsdag
Fiskegrateng og revne gulrøtter
Torsdag
Kyllingwok med bønner og sopp
Fredag
Fredagspizza og grønn salat
Lørdag
Lysing med grønn risotto
Søndag
Crispy vårruller med kjøtt
Dersom du har lyst til å lage din egen ukemeny kan du lese mer om det.