Ukemeny 9/2023

av Cecilie
Oppskrift lammeskav med hummus

Av og til blir jeg litt slapp med å lage ukemenyen. Ja, til og med jeg blir det av og til, og jeg har hatt en sånn periode i det siste. Men nå har jeg kommet skikkelig i gang igjen, og jeg merker at det er så deilig. En skikkelig plan sikrer bedre variasjon og mindre stress i hverdagen. Så hvis ikke du allerede lager ukeplaner for dine middager, vil jeg på det sterkeste anbefale deg å prøve det noen uker. Det er bare så herlig å ha planen klar, og maten ferdig innkjøpt og klar i kjøleskapet. Nedenfor finner du mitt forslag til ukemeny.

 

Mandag
Blomkål og kikertsuppe

Tirsdag
Gratinert pasta med torsk og grønn salat

Onsdag
Hummus med lammeskav

Torsdag
Stekt uer med grønnsaker i pitabrød

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Gyoza

Søndag
Ungarsk gulasj

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.