Ukemeny 6/2024

av Cecilie Ragner
Lysing med grønn risotto

Så var det søndag og tid for en ny ukemeny igjen. Nå som det er skrei sesong tenkte jeg det kan være gøy å prøve torsketunger og de serverer jeg fritert med irrgrønn ertepuré ved siden av. Og snakk om irrgrønn – den grønne risottoen som jeg foreslår sammen med lysingen(eller en hvilken som helst annen hvit fisk) har også denne fargen. Kanskje det er et ønske om snarlig vår som gjør at jeg kom opp med to knallgrønne retter denne uken.

Jeg håper du finner noe du liker. Ha en fin uke og vel bekomme!

 

Mandag
Kikertpannekaker med soppstuing og grønn salat

Tirsdag
Friterte torsketunger med ertestuing

Onsdag
Grønnsaksuppe

Torsdag
Lysing med grønn risotto

Fredag
Pizza med aubergine og grønn salat

Lørdag
Kyllingfrikassé

Søndag
Gul ertesuppe

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.