Ukemeny 4/2022

av Cecilie
Spagetti med kjøttboller

Hvor blir det av dagene? De flyr så fort avgårde. Nå går vi inn i siste uke av januar. Det er nesten ikke til å tro. Ikke for det, altså. Jeg klager ikke. Dager der solen nesten ikke kommer opp på himmelen, og issvullene på fortauet nesten er tettere enn rushtrafikken på ringveien er jo ikke akkurat noe å trakte etter. Så mens jeg venter på litt lysere og varmere dager, får jeg gjøre det beste ut av situasjonen, og for meg er det å lage en god middag nettopp det. Denne uken har jeg plukket frem noen favoritter fra bloggen. Jeg håper du finner noe som frister og inspirerer til et godt måltid eller to i løpet av uken. Ha en strålende uke i hvert fall, og vel bekomme.

 

Mandag
Sommerruller med laks

Tirsdag
Indisk blåskjellcurry

Onsdag
Sprøstekte kyllinglår med grønn risotto

Torsdag
Spagetti med kjøttboller og grønn salat

Fredag
Pizza capricciosa
og grønn salat

Lørdag
Ostesuffle og grønn salat

Søndag
Moussaka og grønn salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.