Så var det innspurten før påskeferien. Noen begynner kanskje allerede å trappe litt ned før ferien, mens andre får en ekstra travel uke med mye som skal ordnes før påskehøytiden senker seg. Her hjemme er det definitivt det siste som gjelder. I tillegg til påskeforberedelser skal vi ha konfirmasjon helgen etter påske og det krever også litt forberedelser. Så her er det ikke snakk om å ta ferien litt på forhånd. Men som alltid er det jo slik at mat må man ha, og min erfaring er at jo travlere jeg er desto viktigere er det å planlegge hva vi skal ha å spise. Og like viktig er det å handle inn også, slik at alt er klart på ettermiddagene. Nedenfor finner du mitt forslag til ukemeny.
Mandag
Gratinert blomkål med urtesaus og spekeskinke og tomatsalat
Tirsdag
Indisk blåskjellcurry og naan
Onsdag
Ratatouille og stekt kyllingbryst
Torsdag
Spagetti med kjøttboller og grønn salat
Fredag
Pizza med potet og røkelaks og grønn salat
Lørdag
Stekt smørflyndre med brunet smør
Søndag
Utbrettet kylling og aspargesbønner
Har du lyst til å komme i gang med å lage din helt egne ukemeny kan du sjekke denne bloggposten om hvordan du lager din ukemeny