Ukemeny 15/2019 – Hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Spagetti med kjøttboller

Så var det innspurten før påskeferien. Noen begynner kanskje allerede å trappe litt ned før ferien, mens andre får en ekstra travel uke med mye som skal ordnes før påskehøytiden senker seg. Her hjemme er det definitivt det siste som gjelder. I tillegg til påskeforberedelser skal vi ha konfirmasjon helgen etter påske og det krever også litt forberedelser. Så her er det ikke snakk om å ta ferien litt på forhånd. Men som alltid er det jo slik at mat må man ha, og min erfaring er at jo travlere jeg er desto viktigere er det å planlegge hva vi skal ha å spise. Og like viktig er det å handle inn også, slik at alt er klart på ettermiddagene. Nedenfor finner du mitt forslag til ukemeny.

 

Mandag
Gratinert blomkål med urtesaus og spekeskinke og tomatsalat

Tirsdag
Indisk blåskjellcurry og naan

Onsdag
Ratatouille og stekt kyllingbryst

Torsdag
Spagetti med kjøttboller og grønn salat

Fredag
Pizza med potet og røkelaks og grønn salat

Lørdag
Stekt smørflyndre med brunet smør

Søndag
Utbrettet kylling og aspargesbønner

 

Har du lyst til å komme i gang med å lage din helt egne ukemeny kan du sjekke denne bloggposten om hvordan du lager din ukemeny

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.