Ukemeny 14/2019 – hva skal vi ha til middag

av Cecilie
Fiskekaker med stekt løk

Også denne uken har jeg laget en middagsmeny bestående av masse godt. Her finner du både kjøtt, fisk, fugl og masse grønnsaker. På lørdagen foreslår jeg spagetti vongole. Det er en av mine absolutte favoritter. Har du ikke prøvd denne retten før, anbefaler jeg den på det varmeste. Det er rett og slett bare fantastisk godt. Det og en frisk grønn salat ved siden av, oh la la, da trenger du virkelig ikke mer synes jeg.

Har du lyst til å planlegge din egen ukemeny, finner du masse tips i en bloggpost jeg har skrevet om akkurat det. Den heter Din egen ukemeny.

Ha en flott uke og vel bekomme.

 

Mandag
Bondeomelett med spinat, poteter og feta og tomatsalat med bønner

Tirsdag
Fiskekaker med stekt løk

Onsdag
Red curry kylling og nudelsuppe

Torsdag
Koteletter med purre og kål

Fredag
Grønn pizza og tomatsalat

Lørdag
Spagetti vongole og grønn salat

Søndag
Svinebiff med fløtesaus og dampede grønnsaker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.