Alle liker pasta, og her kommer en skikkelig velsmakende og kjapp versjon. Det vidunderlige med pasta er at man kan variere i det uendelige og få et deilig måltid med bare noen få ingredienser. Denne oppskriften er et godt eksempel på nettopp dette. Med bare fire ingredienser får hver ingrediens virkelig skinne. Og en ekstra gevinst er at det ikke tar stort lengre tid å lage denne enn det tar å koke pastaen.
Ingredienser
- Fuselli til 4 personer
- 1 brokkolihode1
- 50 gr spekeskinke
- 2 dl fint revet parmesan
- Pepper
Fremgangsmåte
- Kok pastaen som anvist på pakken.
- Del brokkolien i små hoder og skjær skinken i tynne strimler.
- Når det er tre minutter igjen av koketiden, tilsettes brokkolien.
- Ta av litt av kokevannet til senere.
- Hell av kokevannet og ha pastaen tilbake i gryten. Rør inn osten og tilsett et par spiseskjeer med kokevann. Det er ikke meningen at det skal bli flytende, men vannet skal hjelpe osten å smelte. Rør godt så osten smelter og dekker pastaen.
- Bland inn spekeskinken og kvern over pepper.
Server, gjerne med mer parmesan til å drysse over. Vel bekomme