Mine 5 beste oppskrifter med squash

av Cecilie
Mine 5 beste oppskrifter med squash

AUGUST – og nå flommer det over av squash hos de som har en squashplante eller flere i hagen. Det kan være en utfordring å få spist opp alle sammen har jeg forstått. Dette til tross for at squash har en svært mild smak og kan brukes i mange sammenhenger. Som alltid vil jeg jo gjerne være hjelpsom, og derfor har jeg samlet mine 5 beste oppskrifter med squash her.

 

Squash fylt med kylling, tomat og urter

Dette er en skikkelig enkel og mettende hverdagsmiddag, som er forholdssvis rask å lage og faller i smak hos de aller fleste.

Squash fylt med kylling tomat og urter

 

Wok med squash og reker

Squash og reker passer godt sammen og legg til litt asiatiske smaker som i denne woken, og du får en nydelig middag.

Oppskrift Wok med squash og reker

 

Ratatouille 

Denne sydfranske klassikeren  slår aldri feil. Og når du først er i gang med å lage, kan du like gjerne lage en stor porsjon, for ikke bare kan du servere den til middagen, men restene er like gode dagen etter og kan brukes i en couscous-salat, eller som base for en suppe, eller…

Ratatouille

 

Supersaftig sjokoladekake med squash

Tørre sjokoladekaker er skikkelig kjedelig, og denne er alt annet enn tørr. Det kan jeg love deg. I denne kaken fungerer squashen på samme måte som gulrot gjør i gulrotkake. Du smaker den med andre ord ikke, men den har definitivt sin funksjon.