Hva skal vi ha til middag – ukemeny 5/2018

av Cecilie
Bouillabaisse

Jeg håper du har hatt en flott uke, og er klar for en ny. På en lapp har jeg skrevet ned hva vi skal ha til middag i uken som kommer, og i kjøleskapet, fryseren og kjøkkenskapene ligger alt vi trenger til å få det til. Det er deilig å vite at jeg ikke trenger å lure på akkurat hva vi skal ha til middag de neste dagene. Nedenfor ser du mitt forslag til ukemeny. Som vanlig inneholder den litt av hvert. Det er kjøtt, fisk, kylling og masse grønnsaker.

 

Mandag
Potet og purresuppe

Tirsdag
Dampet laks med sennep og spinatcouscous

Onsdag
Ingefærglasert kylling med ris og blandet salat

Torsdag
Stekt ris med grønnsaker

Fredag
Fredagspizza og grønn salat

Lørdag
Bouillabaisse med valnøttbrød og majones

Søndag
Skinkestek med appelsinsaus, kokte grønnsaker og poteter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.