Hva skal vi ha til middag – ukemeny 4/2017

av Cecilie
blomkål og potetcurry - aloo gobi

Nettet flommer over av gode forslag til ukemenyer. Men faktisk er det få som har holdt det gående så lenge som jeg. Dette er det 7. året jeg gir tips til hverdags- og helgemiddager. Når jeg planlegger en ukemeny, legger jeg vekt på at det skal være både kjøtt, fisk, gjerne kylling og masse grønnsaker. Jeg tror det sunneste er å spise litt av mye forskjellig. På den måten kan man være ganske sikker på at man får i seg det meste kroppen trenger. Uansett hva du tror på når det gjelder mat og kosthold, håper jeg du finner noe som kan inspirere deg til å lage noen gode middager i uken som kommer. Ha en strålende uke og vel bekomme!

 

Mandag
Blomkål og potetcurry med naan

Tirsdag
Tomatisert fiskesuppe

Onsdag
Moussaka og blandet salat

Torsdag
Kylling med cashewnøtter og ris

Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat

Lørdag
Confitert salmalaks med blomkålcouscous og beurre blanc

Søndag
Boeuf bourguignon og potetstappe

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.