Varm sjokolade med chili

av Cecilie

Det er lite som slår en kopp med varm drikke etter å ha vært ute en vinterdag. Om det er skiene, skøytene eller basing i snøen som har foregått er det deilig å holde rundt en varm kopp og sakte med sikkert få varmen i kroppen igjen. Jeg skal ikke si noe som helst negativt om kakao, men varm sjokolade er definitivt luksusvarianten av varme drikker. Litt dekadent føles det å bruke en hel sjokoladeplate til to personer, men jeg lover. Dette er dødsgodt.

Dette er mitt bidrag i oppskriftsutfordringen blant matbloggerne i januar. Det er Julia med bloggen magevennlig mat som står bak temaet drikke uten alkohol denne gangen. Vil du finne inspirasjon til gode drikker kan du søke på #oppskriftsutfordringen på instagram.

Varm sjokolade med chili

Skriv ut
Antall personer: 2

Ingredienser

  • 5 dl melk
  • 1/2 rød chili
  • 1 plate kokesjokolade
  • marhsmallows/krem

Fremgangsmåte

  • Kok opp melken og ha i en halv renset chili.
  • La melken syde i 5 minutter.
  • Imens, del sjokoladen opp i mindre biter. Riv evt. litt sjololade og hold av til å pynte med til slutt.
  • Ta ut chilien av melken og ha sjokoladen i melken og rør til den er helt løst opp.
  • Hell i kopper og ha oppi marshmallows eller pisket krem og dryss litt revet sjokolade over til pynt.

Vel bekomme.

Kanskje du vil se på disse også

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.