Nettet flommer over av gode forslag til ukemenyer. Men faktisk er det få som har holdt det gående så lenge som jeg. Dette er det 7. året jeg gir tips til hverdags- og helgemiddager. Når jeg planlegger en ukemeny, legger jeg vekt på at det skal være både kjøtt, fisk, gjerne kylling og masse grønnsaker. Jeg tror det sunneste er å spise litt av mye forskjellig. På den måten kan man være ganske sikker på at man får i seg det meste kroppen trenger. Uansett hva du tror på når det gjelder mat og kosthold, håper jeg du finner noe som kan inspirere deg til å lage noen gode middager i uken som kommer. Ha en strålende uke og vel bekomme!
Mandag
Blomkål og potetcurry med naan
Tirsdag
Tomatisert fiskesuppe
Onsdag
Moussaka og blandet salat
Torsdag
Kylling med cashewnøtter og ris
Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat
Lørdag
Confitert salmalaks med blomkålcouscous og beurre blanc
Søndag
Boeuf bourguignon og potetstappe