Så er det siste uke før påskeferien. Da er det vel bare å få tatt et magadrag og få unna alle oppgavene som må løses både på jobb og i heimen, for at det skal bli en god og avslappende ferie. Men at man har det travelt behøver jo ikke å bety at det skal gå på bekostning av gode måltider. God mat tar nemlig ikke lenger tid å lage enn, tja – mindre god mat. Det kan kanskje kreve mer planlegging i form av innkjøp på forhånd, men når alt er i hus er alle middagene nedenfor ganske enkle å stelle i stand, med unntak av lørdagsbiffen da. Men da er det jo faktisk allerede ferie for mange og kanskje ikke så farlig med tiden. Ha en strålende uke!
Mandag
Misosuppe med nudler, grønnsaker og egg
Tirsdag
Gratinert pasta med torsk og grønn salat
Onsdag
Cæsarsalat
Torsdag
Brennende kjærlighet og dampede grønnsaker
Fredag
Pizza bianca med potet og røkelaks og grønn salat
Lørdag
Biff med bearnaise og pommes frittes
Søndag
Lettvint bacalao og grønn salat