Ukemeny 46/2021

av Cecilie
Brandade med torsk

I dag er det farsdag og gratulerer til alle fedre rundt om i hele landet som gjør så godt de kan hver eneste dag. Jeg har invitert min far (og mor) på middag i dag og servert en deilig middag så vi kunne sitte sammen og spise god mat ha god drikke i glassene og la samtalen flyte. Det er så koselig, og egentlig burde jeg gjøre det oftere. På menyen i dag sto det lun chevere salat, andebryst med appelsinsaus og ovnsbakte epler. Mektig, men godt og ganske passende på en hustrig søndag i november. I uken som kommer blir det nok mer nøysomt, men ikke mindre godt. Har du lyst til å lage den samme anderetten, har jeg lagt den inn som søndagsmiddag i ukemenyen. Ha en fin uke og vel bekomme.

 

Mandag
Gulrotsuppe med linser

Tirsdag
Brandade med torsk

Onsdag
Spagetti carbonara og grønn salat

Torsdag
Kjøttkaker i brun saus

Fredag
Grønn pizza

Lørdag
Bouillabaisse

Søndag
Andebryst med appelsinsaus

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.