I dag er det farsdag og gratulerer til alle fedre rundt om i hele landet som gjør så godt de kan hver eneste dag. Jeg har invitert min far (og mor) på middag i dag og servert en deilig middag så vi kunne sitte sammen og spise god mat ha god drikke i glassene og la samtalen flyte. Det er så koselig, og egentlig burde jeg gjøre det oftere. På menyen i dag sto det lun chevere salat, andebryst med appelsinsaus og ovnsbakte epler. Mektig, men godt og ganske passende på en hustrig søndag i november. I uken som kommer blir det nok mer nøysomt, men ikke mindre godt. Har du lyst til å lage den samme anderetten, har jeg lagt den inn som søndagsmiddag i ukemenyen. Ha en fin uke og vel bekomme.
Mandag
Gulrotsuppe med linser
Tirsdag
Brandade med torsk
Onsdag
Spagetti carbonara og grønn salat
Torsdag
Kjøttkaker i brun saus
Fredag
Grønn pizza
Lørdag
Bouillabaisse
Søndag
Andebryst med appelsinsaus