En ny våruke står for døren, og forhåpentlig vis vil det bli litt mindre kald nordavind og like mye sol. Det hadde vært deilig. Ute har naturen virkelig begynt å våkne. Det er fortsatt litt for tidlig til den store matauken, men gressløken i hagen er snart lang nok til å ta av, og skvallerkålen har stukket opp. Den er en pest og en plage sånn den sniker seg inn alle steder den ikke skal være. Derfor bestemte jeg meg for et par år siden at «if you can’t beat them, eat them». Det resulterte i en vårlig italiensk brødsalat med spede skvallerkålblader. Og jeg må si at det føles godt å spise dem, selv om det selvsagt ikke direkte monner i hagen. Salaten er mandagens middag om du har lyst til å prøve. Ha en flott uke, nyt våren og vel bekomme!
Mandag
Vårlig panzanella
Tirsdag
Rask fiskesuppe
Onsdag
Grønn kyllingcurry
Torsdag
Spaghetti alla puttanesca og grønn salat
Fredag
Pizza med kjøttboller og grønn salat
Lørdag
Crispy vårruller
Søndag
Kjøttkaker i brun saus