I januar fylte bloggen min 10 år – og i hver eneste uke, men noen få unntak har jeg laget en ukemeny som jeg har delt her. Tilsammen skulle det bli omtrent 500 menyer. Man skulle jo tro at det ble lettere etterhvert å skrive disse små innledningene til ukemenyen, men det synes jeg faktisk ikke. Tanken på at jeg skal komme opp med noe nytt og spennende som jeg ikke har skrevet før er nesten lammende. Og når sant skal sies, så er det vel svært få ganger jeg klarer det. Jeg er fullt klar over at jeg ikke er en særlig dyktig skribent med en sylskarp penn og vittige eller underfundige poenger på løpende bånd. Men i det siste har jeg begynt å tenke på at du som klikker deg inn på ukemenyene mine i grunnen ikke er så veldig interessert i disse små tekstene. Det er ikke derfor du har klikket deg inn, du er her rett og slett fordi du lurer på hva du skal ha til middag i dagene som kommer. Det betyr ikke at jeg ikke kommer til å fortsette med å skrive små innledninger til ukemenyene, men at jeg ganske enkelt skal legge litt mindre press på meg selv og være litt mindre kritisk. Uansett, nedenfor finner du altså ukemenyen som jeg er ganske sikker på at er årsaken til å du evt. har lest disse linjene. Ha en god uke!
Mandag
Stekt ris med grønnsaker
Tirsdag
Soyaglassert torsk
Onsdag
Spagetti med skinke og parmesansaus og grønn salat
Torsdag
Kylling i sursøt saus
Fredag
Pizza med ansjos og paprika og grønn salat
Lørdag
Indisk blåskjellcurry
Søndag
Fylte paprikaer og grønn salat