Jeg innser at det nærmer seg jul. Om en uke er første søndag i advnet. Vanligvis pleier jeg å ligge i forkant med juleforberedelsene, men i år har jeg ennå ikke kommet siget. Kanskje er det dette merkelige året der ingenting er som de pleier å være som har skylden. Uansett innser jeg at dersom en stressfri jul skal sikres er det på tide å komme i gang. Men på ett punkt velger jeg å vente i hvert fall en uke til, og det er med maten. Julematen får i hvert fall vente til vi skriver desember. Nedenfor finner du en høstaktig middagsmeny blottet for julerier, men spekket med smaker fra hele verden i stedet. Håper du finner noe som frister, og at du får en fin avslutning på november.
Mandag
Grønnsaksuppe
Tirsdag
Rekegryte med indisk smak
Onsdag
Meksikansk kyllinggryte
Torsdag
Soyaglassert torsk
Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat
Lørdag
Spagetti vongole og grønn salat
Søndag
Skinkestek med surkål
Tilslørte bondepiker