Ukemeny 35/2021

av Cecilie
Stekt makrell med rømmesaus

Så var det en ny uken igjen. Det bety nye sjanser og nye gevinster. Jeg er en evig optimist og velger å heller å tenke på det lyse og positive fremfor triste og kjedelige ting. For det er jo alltid litt av begge deler. Jeg kunne fokusere på at jeg ikke greier å løfte armen etter at jeg sklei på isen i vår, men i stedet velger jeg å tenke på at jeg er heldig som har fått en operasjon og en super fysioterapeut som hjelper meg til å bli bedre uke for uke. Kanskje kan jeg gå på ski til vinteren. Jeg kunne også velge å være trist fordi begge jentene mine har flyttet hjemmefra denne høsten, men i stedet velger jeg å tenke på at de får noen fantastiske muligheter og opplevelser som de vil bære med seg resten av livet. Hvordan er det med deg? Er glasset halvfullt eller halvtomt?

Ja ja, det var litt hverdagsfilosofi på tampen av uken. Men selv om huset nå er mer stille og tomt, må jo Husbond og jeg har middag hver dag. Jeg planlegger fortsatt middagene og kjøper inn for hele uken når jeg først er i butikken. Det synes jeg gjør hverdagene lettere. Nedenfor finner du forslag til ukemeny for den kommende uken, og som vanlig er det mye grønnsaker og fisk. Håper du lar deg friste til å prøve noe nytt i uken som kommer. Ha en strålende uke og vel bekomme.

 

Mandag
Italiensk byggrynsuppe

Tirsdag
Sommerruller med laks

Onsdag
Squash fylt med kylling, tomat og urter

Torsdag
Pasta med pesto poteter og bønner

Fredag
Fredagspizza og grønn salat

Lørdag
Spagetti vonglole og grønn salat

Søndag
Stekt makrell med rømmesaus

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.