Ukemeny 25/2021

av Cecilie
Rømmegrøt

Tenk at det er midtsommer allerede. Jeg forstår ikke hvor dagene, ukene og månedene har blitt av. Det føles nesten som dette bittelille viruset, man en gang ikke kan se, har stjålet tiden. Dagene har gått i ett og tiden som har gått virker som ingenting og en evighet på samme tid. Men sånn er det. Når jeg sitter og skriver dette er det straks årets lyseste natt, så nå er det definitivt midtsommer.

Med St.Hans følger det tradisjoner, og for meg er det å spise rømmegrøt etterfulgt av spekemat en fin tradisjon. Det samme er å plukke markblomster og lage fine buketter – herlig. Resten av uken preges matmessig av masse grønnsaker og en del fisk. Det er sommer for meg. Håper du finner noe som kan inspirere og kanskje bli en ny sommerfavoritt. Ha en flott uke og vel bekomme.

 

Mandag
Tomatpai
og grønn salat

Tirsdag
Sommerruller med laks

Onsdag
Rømmegrøt og spekemat

Torsdag
Kyllingsatay med nudelsalat

Fredag
Grønn pizza og salat med tomat og aspargesbønner

Lørdag
Grillet makrell

Søndag
Lasagne og grønn salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.