Tenk at det er midtsommer allerede. Jeg forstår ikke hvor dagene, ukene og månedene har blitt av. Det føles nesten som dette bittelille viruset, man en gang ikke kan se, har stjålet tiden. Dagene har gått i ett og tiden som har gått virker som ingenting og en evighet på samme tid. Men sånn er det. Når jeg sitter og skriver dette er det straks årets lyseste natt, så nå er det definitivt midtsommer.
Med St.Hans følger det tradisjoner, og for meg er det å spise rømmegrøt etterfulgt av spekemat en fin tradisjon. Det samme er å plukke markblomster og lage fine buketter – herlig. Resten av uken preges matmessig av masse grønnsaker og en del fisk. Det er sommer for meg. Håper du finner noe som kan inspirere og kanskje bli en ny sommerfavoritt. Ha en flott uke og vel bekomme.
Mandag
Tomatpai og grønn salat
Tirsdag
Sommerruller med laks
Onsdag
Rømmegrøt og spekemat
Torsdag
Kyllingsatay med nudelsalat
Fredag
Grønn pizza og salat med tomat og aspargesbønner
Lørdag
Grillet makrell
Søndag
Lasagne og grønn salat