Uke 16/2023

av Cecilie
Gratinerte asparges med skinke

Tenk at det allerede er midten av april. Naturen begynner å våkne, selv om det fortsatt er en god del snø i skogen, gleder jeg meg til snart å plukke inn hvitveis og andre vårblomster. Snart er det sesong for de norske aspargesene og rabarbraen og i grøftekanten kan jeg plukke brennesle og andre ting som er deilige å spise. For en herlig tid vi har foran oss!

Mens jeg venter har jeg satt sammen denne ukens meny med grønnsaker, sjømat og litt kjøtt. Håper du finner noe som frister. Vel bekomme!

 

 

Mandag
Chana dal

Tirsdag
Honning og misoglassert laks med pestocouscous

Onsdag
Pastasalat med middelhavssmaker

Torsdag
Indisk blåskjellcurry

Fredag
Pizza med aubergine

Lørdag
Gratinert asparges med skinke

Søndag
Red curry kylling og nudelsuppe

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.