Pasta med brokkoli og bacon

av Cecilie

Noen dager har man bare rett og slett ikke lyst eller tid til å stå lenge på kjøkkenet. I dag var en sånn dag i mitt tilfelle. Jeg har jobbet i hagen hele dagen og hadde i tillegg en ille hodepine. Da måtte det bli noe enkelt. Pasta er enkelt – og godt, og alltid tilstede i spiskammerset mitt. Et brokkolihode og en pakke bacon sammen med litt parmesan ble en skikkelig god middag. Som ikke tok særlig lang tid å få i stand, så denne kan jeg absolutt anbefale på travle dager. Sånn gjorde jeg det:

Pasta med brokkoli og bacon

Skriv ut
Antall personer: 4
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

  • 400 gr tørr pasta
  • 1 brokkolihode
  • 1 pakke bacon
  • olivenolje
  • parmesan revet fint
  • 1 håndfull ristede pinjekjerner

Fremgangsmåte

  • Skjær baconet i tynne strimler og stek det til det blir sprøtt.
  • Rist pinjekjerner i en annen stekepanne til de begynner å bli gyllene.
  • Kok opp vann og skjær brokkolien i små buketter. Ha pastaen oppi kokevannet. Tilsett brokkolibukettene når det er to minutter igjen av koketiden.
  • Ta av 1 dl av kokevannet og hell av resten.
  • Riv parmesan over den varme pastaen, hell på kokevannet og rør godt til osten smelter.
  • Ha oppi bacon og pinjekjerner.

Server straks med god olivenolje, ekstra parmesan og litt nykvernet pepper. En salat ved siden av er heller aldri feil.

 

 

 

Kanskje du vil se på disse også

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.