Hva skal vi ha til middag – ukemeny 50/2017

av Cecilie
stekt ris

Nå er det bare to uker til jul og mange av oss løper rundt mellom kakebaking, julepynting, julegavehandling, teaterforestillinger, avslutninger, julelunsjer og masse annet som skal presses inn i den korte tiden som er igjen til jul. Da er det i hvert fall viktig å få i seg litt skikkelig mat mellom slagene. Denne uken foreslår jeg middagsretter som er enkle og kjappe å lage, men allikevel er fulle av gode smaker.

Du finner ikke mye som minner om jul i denne ukemenyen. Jeg liker best å vente med julematen til det blir jul. Da setter jeg langt større pris på den. Ha en god førjulstid, pust med magen og vel bekomme.

 

Mandag
Biff og brokkoli med kokt ris

Tirsdag
Tomatisert fiskesuppe og brød

Onsdag
Stekt ris med grønnsaker

Torsdag
Pølse med potetstappe og sennepsbønner

Fredag
Gratinert spagetti med kjøttboller og tomatsalat

Lørdag
Dampede blåskjell, hvitløksmajones og loff

Søndag
Kylling i form med poteter og rosmarin og blandet salat

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.