Godt nytt år. Det er noe deilig med 1. januar. Da står man med et helt år bestående av blanke ark. Det er nye muligheter – alt kan skje. Mange har formulert sine nyttårsforsetter. Slanking, røykeslutt, trening, spis mer av.. / spis mindre av …, være snillere, frekkere, jobbe mer eller mindre. Det kan være så mangt. De fleste kommer til å holde ut noen uker, og noen få kommer til å klare å legge om sine vaner for godt. Uansett ønsker jeg deg lykke til med dine forsetter og planer i det nye året.
Jeg planlegger å spise mer grønnsaker og fisk og produsere mindre matavfall. Vi får se hvordan det går, forhåpentligvis får du ser resultater av dette her. Ukemenyen i den første uken i det nye året bærer i hvert fall preg av dette. La deg inspirere og lag noe som er godt for deg, miljøet og lommeboken din. Ha en strålende uke, og vel bekomme.
Mandag
Club sandwich med kalkun
Tirsdag
Tomat og bønnesuppe
Onsdag
Torsk i pakke med sopp og rotgrønnsaker
Torsdag
Woket appelsinkalkun med brokkoli og ris
Fredag
Pizza med ansjos og paprika og blandet salat
Lørdag
Crispy vårruller med kjøtt
Søndag
Lasagne og grønn salat