Hva skal vi ha til middag – ukemeny 10/2017

av Cecilie

Hva skal vi ha til middag? Dette må være ett av de hyppigst stilte spørsmål. Den som skal lage middagen stiller seg det før middagen skal planlegges, kjøpes inn eller lages, og de som skal spise lurer på hva de vil få servert. Jeg bruker en del tid til å tenke på dette spørsmålet. Mest fordi jeg liker å tenke på det, men også fordi jeg er opptatt av at vi skal spise variert og så liker jeg å prøve nye ting.  Hvordan er det med deg? Uansett om du har noen faste travere som stadig dukker opp på middagsbordet, eller du bestreber deg på å ofte komme opp med nye retter har jeg syv middagsforslag til deg. Lager du en av dem blir jeg kjempeglad. Vel bekomme og ha en strålende uke.

 

Mandag
Blomkålsuppe med karri

Tirsdag
Thai style blåskjell med ris

Onsdag
Kylling med cachewnøtter

Torsdag
Fiskegryte fra Hvar med cherrytomatsalat

Fredag
Pizza capricciosa og grønn salat

Lørdag
Biff med bernaise, pommes frittes og smørdampede aspargesbønner

Søndag
Gul ertesuppe

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.