Bringebæris med lakrissaus

av Cecilie
Bringebæris med lakrissaus

Jeg fortsetter å eksperimentere med iskremmaskinen min, og i dag ble det bringebæris med lakrissaus.  Hjemmelaget is er kjempegodt, og det er morsomt å eksperimentere med smaker. For en stund siden leste jeg om lakris i maten i Aftenposten, og jeg bestemte meg for å forsøke det sammen med isen. Bringebær og lakris er en overraskende god kombinasjon, og dermed er bringebæris med lakrissaus en skikkelig vinner.

Lakrisen i denne sausen kommer fra smeltede lakrisbåter tilsatt litt vann. Lakrisbåtene blir flytende, men vil stivne på isen og etter en stund også på tallerkenen. Men godt er det i alle fall.

 

 

Kanskje du vil se på disse også

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.