Nå er det et fantastisk vintervær ute. Det er gnistrende solskinn og hvitt så langt øye kan se. Og så er det kaldt, brrr. Tosifrede kuldegrader nesten så langt Yr kan forutse. Da er det deilig med solskinn på tallerkenen. I uken som kommer har jeg hentet inspirasjon fra flere land. Her er det mat fra Spania, Italia, Vietnam og USA og selvfølgelig Norge. Skreisesongen er nå i gang og jeg planlegger derfor et deilig skreimåltid til helgen. Den flotte skreien er en skikkelig delikatesse og sesongvare de luxe. Det gjelder å spise den mens den er her, for sesongen er kort og plutselig er det slutt.
Lag noe godt og ha en flott uke. Vel bekomme.
Mandag
Pasta med pesto, bønner og poteter og tomatsalat
Tirsdag
Dampet laks med sennep og spinatcouscous og grønn salat
Onsdag
Kylling med sitrongress og kokt brokkoli
Torsdag
Fylte paprikaer med ris og aspargesbønner
Fredag
Pizza margherita og grønn salat
Lørdag
Hamburger med ranchdressing og ovnsbakte poteter
Søndag
Skrei med rødvinssaus og mandelpotetpuré